نيني سايت
ارائه خدمات روانشناسي

مادر پرخاشگر هميشه در حال فرياد و اعلام نارضايتي است. اما پس از تنبيه و كتك زدن كودك عذاب وجدان دارد و ابراز پشيماني مي‌كند. مادارني كه آگاهي كامل از رفتار خود دارند به دنبال كنترل پرخاشگري دارند. اگر به دنبال راهكار براي كنترل پرخاشگري مي‌گرديد، تبريك مي‌گويم شما به دنبال تربيت و پرورش درست فرزندان خود هستيد. اما بهترين راه براي كنترل پرخاشگري، مراجعه به يك روانشناس است. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه مشاوره كودك كليك كنيد.

منبع: مادر پرخاشگر | چگونه با مادر عصباني برخورد كنيم ؟

مادر پرخاشگر

پرخاشگري مادر به تحصيلات و وضعيت اقتصادي عالي مرتبط نيست. امروزه مادراني در طبقات اجتماعي بالا‌، آموزش كنترل خشم و حفظ آرامش را نديده اند. به همين دليل، خشونت و تنبيه كودك را چاشني تربيت فرزند مي‌كنند. مادران پرخاشگر و عصبي ويژگي هايي دارند كه در ادامه به آن پرداخته ايم.

  • با كوچكترين كار بد فرزند عصبي مي‌شوند.
  • هنگام عصبانيت، فرزند خود را داخل حمام يا كمد زنداني مي‌كنند.
  • مادران پرخاشگر نسبت به ديگر مادران از فرزندان دروغ بيشتري مي‌شوند.
  • مادران پرخاشگر فرزندان پنهان كار دارند.
  • در امور تحصيلي فرزندان به شدت استرسي و خشمگين هستند.
  • دائم در حال كتك زدن فرندان هستند.
  • از توهين، آه و نفرين فرزندانشان دست نمي‌كشند.
  • اگر زورشان به فرزندانشان براي تنبيه بدني نرسد، نفرين مي‌كنند.

راهكار براي مادر پرخاشگر

مادران هميشه به دنبال تربيت بي نقص براي فرزندان هستند. اما گاهي رفتارهاي فرزندان آنها را ناراحت و پرخاشگر مي‌كند. مادران پرخاشگر و عصباني هم پس از خشمگيني پشيمان مي‌شوند. به همين دليل راهكارهايي براي كنترل پرخاشگري مادران در نظر گرفته ايم كه در ادامه توضيح داده ايم.

1. حفظ خونسردي

زماني كه فرزند شما باعث بروز مشكلات و ناراحتي مي‌شود، با حفظ خونسردي به او اشتباهاتش را بازگو كنيد. حتي اگر هربار دوباره تكرار كرد سعي كنيد داد و فرياد نزنيد و با آرامش او را با اشتباهات و خطاها آشنا كنيد. بدترين و بي‌تاثيرترين روش تربيت فرزند ، تنبيه بدني كودك است. اما اگر اشتباه بارها تكرار شد، براي تنبيه به مدت چند ساعت اجازه تماشاي تلويزيون يا بازي كامپيوتري را ندهيد.

2. درك فرزند

كوكان به خواست خود وارد زندگي شما نشدند. هنگام اقدام به بچه دار شدن مي‌دانستيد كه فرزند شما در تمام مراحل زندگي همراه شما است. بنابراين با در شرايط سني و شيطنت هاي هر رده سني، كودك خود را درك كنيد. هنگام پرخاشگري با كودك به اين موضوع فكر كنيد كه او مهم ترين عضو زندگي شماست. هنگام پرخاشگري به شدت علاقه اي كه نسبت به فرزند خود داريد فكر كنيد تا آرامش قلب شما را فرا بگيرد. با درك كودكتان در آينده به او كمك بزرگي كرده ايد و عزت نفس بالا و روحيه آرامي خواهند داشت.

3. ريشه يابي خشونت

رفتارهاي خشونت بار خود را يادداشت كنيد. مثلا كدام رفتار كودكتان باعث پرخاشگري شما شده است. همه مراحل و شدت خشونت خود را يادداشت كنيد. سپس با بررسي موضوعاتي كه پرخاشگري كرديد منطقي فكر كنيد. سپس وقتي در آن شرايط قرار گرفتيد از محل اتفاق فاصله بگيريد. زماني كه آرام شديد با كودك خود صحبت كنيد و اشتباهش را بگوييد.

4. آرام سازي

زماني كه عصبي و پرخاشگر شديد، راهكارهاي مخصوص به خود براي آرام شدن را انجام دهيد. با گوش دادن به موسيقي، فيلم ديدن، انجام كارهاي هنري، ورزش كردن و يا درد و دل با كسي كه دوست داريد مي‌توانيد آرامش را به خود برگدانيد. روش هاي زيادي در زمينه آرام سازي و مديتيشن وجود دارد. براي كسب اطلاعات بيشتر در رابطه با تكنيك هاي آرام سازي خود كليك كنيد.

5. رسيدگي به خود

مادراني كه خواب و استراحت كافي ندارند در برابر رفتارهاي كودك خود زودتر عصبي مي‌شوند. مادر پرخاشگر بايد دليل رفتار خود را بررسي كند. گاهي خواب ناكافي، تضعيف روحيه، ضعيف شدن بدن، ضعف جسماني، در خانه ماندن به مدت طولاني، نداشتن وقت كافي براي انجام علايق خود و فرصت معاشرت نداشتن عواملي است كه باعث خستگي روحي و رواني مي‌شود.

6. مراجعه به روانشناس

اگر از پس تمام مراحل بالا بر نيامديد و نتوانستيد با حفظ خونسردي، درك فرزند و ريشه يابي در برابر پرخاشگري خود بايستيد، حتما از يك روانشناس و مشاور كمك بگيريد. رفتار و حركات شما، آينده فرزندانتان را شكل مي‌دهد. بنابراين موضوع كنترل خشم و پرخاشگري را جدي بگيريد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه مشاوره روانشناسي تلفني كليك كنيد.

مادر پرخاشگر چه تاثيري بر رشد فرزندان دارد؟

شايد خوشتان بيايد كه كودك شما با كوچك ترين داد و پرخاشگري از حرف شما پيروي مي‌كند. اما پرخاشگري و بد رفتاري مادر بر رشد و شخصيت كودك چه در حال و چه در بزرگسالي اثر گذار است. پرخاشگري مادر تاثيراتي بر فرزند مي‌گذارد كه در ادامه به آن اشاره كرده ايم.

  • بهم خوردن روابط مادر و فرزندي
  • تربيت نشدن كودك
  • پنهان كاري كودك
  • دروغ گويي كودك
  • پرورش كودكي مضطرب
  • پرورش كودكي ترسو
  • تاثير گذار نبودن حرف ها در طولاني مدت بر كودك

داستان واقعي از زبان فرزند يك مادر پرخاشگر

الميرا از مادر پرخاشگر خود گله و شكايت دارد و اينگونه تعريف مي‌كند. از وقتي يادمه مادرم خيلي عصبي و پرخاشگره. با كوچكترين حرف و رفتار من و خواهر 10 ساله ام رو تنبيه مي‌كنه. هميشه وقتي كوچكترين خطايي ازمون سر مي‌زد مارو مينداخت داخل حمام و تا چند ساعت با چراغ خاموش زنداني مي‌شديم. هيچوقت نتونستيم حرفامونو به مادرمون بزنيم. هرموقع هر درد و دل يا مشكلي داشتيم كه با مادر صحبت كرديم، در آخر پشيمون شديم. مادرمون تا به حال دوست و همدمي واسه من و خواهرم نبوده. حالا كه زورش ديگه نميرسه مارو بزنه يا تو اتاق و حمام حبس كنه، شروع به نفرين و توهين مي‌كنه. بعد از اينكه آرام ميشه ابراز پشيماني مي‌كنه. و زماني ام كه كسي خطايي نكرده باشه كه مامان عصبي بشه داخل خونه همه چي عالي و آرامه.

بهش پيشنهاد روانشناس مي‌دادم اما قبول نمي‌كرد و داد و بيداد راه مي‌انداخت. اما خودش از رفتارش خسته شده و اينكه مي‌بينه من و خواهرم باهاش دوست و صميمي نيستيم ناراحت هستش. به همين خاطر ازمون خواست تا به روانشناس خانواده مراجعه كنيم. با توجه به آسيب هاي روحي و رواني كه به من و خواهرم وارد شده، بهترين گزينه روانشناس خانواده است. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه روانشناس خانواده كليك كنيد.

كلام آخر

در يك جمله: مادر پرخاشگر به كودك خود هيچ لطفي نمي‌كند. با پرخاشگري نه كودك شما تنبيه مي‌شود و نه تربيت! با حفظ خونسردي و آرامش هم به روان خود و هم به رشد و روان كودكتان كمك بزرگي كرده ايد. اگر به دنبال راهكار و راه درمان هستيد، بزرگترين كمك به زندگي خود مراجعه با روانشناس است. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به مراجعان عزيز خدمات ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر بر لينك زير كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مادر پرخاشگر مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره كودك تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

منبع: مادر پرخاشگر | چگونه با مادر عصباني برخورد كنيم ؟

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/9/14  ] [ ۱۵ ] [ ninimind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب